X
۱۱ شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۲۴ ۱۵
چچ

دستورالعمل ارزیابی بهداشتی آشپزخانه و رستوران ها

به منظور دستیابی به محیط سالم و بدور از هرگونه آلودگی نظارت بر اجرای قوانین و مقرارت بهداشتی امری ضروری می باشد. بر این اساس ضرورت نظارت بر رعایت الزامات و استانداردهای بهداشتی در اماکن تهیه، طبخ و توزیع مواد غذایی به منظور پیشگیری از انتقال بیماری های مصری و قابل انتقال از طریق مواد غذایی بر هیچ کس پوشیده نیست، از روشهای ساده و قابل اطمینان به منظور نظارت بر عملکرد بهداشتی اماکن مربوطه استفاده از چک لیست ها و پایش مداوم این اماکن می باشد. چک لیست ها می تواند ساده ترین راه تشخیص مخاطرات و ارزیابی آنها باشند، لذا چک لیست¬های حاضر به عنوان راهنمای مرجع جهت بررسی کامل مستندات مرتبط با وضعیت بهداشتی آشپزخانه ها، رستوران ها، انبارهای مواد غذایی و سایر اماکن مرتبط با فعالیت های تهیه و طبخ غذا تدوین شده است تا بازرسی های کارشناسان HSEEوزارت و سازمان های تابعه و وابسته هر چه هدفمندتر در راستای خط مشی و برنامه جامع مدیریت HSEE انجام گیرند.
-
مرجع صادرکننده: دفتر امور بهداشت، ایمنی،محیط‌زیست و انرژی
شماره: 1008-123733/60
تاریخ تصویب: ۲۴ مرداد ۱۳۹۴
تاریخ ابلاغ: ۰۳ شهریور ۱۳۹۴
تاریخ اعتبار: ۰۳ شهریور ۱۳۹۷
محدوده شمول: مقررات و الزامات قید شده در این دستورالعمل در پایش کلیه اماکن مربوط به تهیه، آماده سازی و توزیع مواد غذایی در سطح ستاد وزارت، سازمانهای تابعه و وابسته با توجه به مسئولیت‌ها و اختیارات تعریف ‌شده، لازم الاجرا خواهد بود
فایل ضمیمه
No Cache
Generate time: 2.8120986620585
Query time: 2.1704541842143