• طبقه بندی آیین نامه / قوانین و مقررات
    • طبقه بندی آیین نامه / قوانین و مقررات
    • فهرست آیین نامه / قوانین و مقررات
      • مجوز سایه سمن

      • مجوز شکوفا منش

      • مجوز قاسم ایران

      • مجوز گلستان

      • مجوز یک و یک

      • دستورالعمل ارزیابی ایمنی ساختمان‌

        شماره 1008-60/123727
        ساختمان‌های اداری با توجه تمرکز بالای جمعیت از نقطه‌نظر ایمنی نیازمند توجه ویژه‌ای می‌باشند. در یک نگاه اجمالی ممکن است ساختمان‌های‌ اداری محیط‌های کاری ایمنی به نظر برسند که در آن کارمندان در شرایط دمایی مناسب مشغول به فعالیت می‌باشند، این در حالی است که بر اساس اطلاعات اداره کار ایالات متحده آمریکا (BLS) به‌طور متوسط سالانه حدود 800000 ساختمان اداری در این کشور دچار سوانح و جراحات کاری می‌شوند. این آمار تکان‌دهنده نمایانگر بالا بودن سطح مخاطرات در این محیط‌ها می‌باشد. به‌طورمعمول ساختمان‌های اداری از قسمت‌های مختلفی از قبیل پارکینگ، آسانسور، موتورخانه، انبار، سردخانه، سالن غذاخوری و غیره تشکیل‌شده است که بعضا می تواند سطح ریسک بالایی داشته باشد و از این رو هرکدام دارای مخاطرات و آیین‌نامه‌های ایمنی مختص به خود بوده و لازم است به‌صورت دوره‌ای مورد بازرسی قرار گیرند. پیرو ردیف 5 تصویب‌نامه هیئت محترم وزیران در جلسه 14/10/1393 به شماره نامه 220018/60 مورخ 22/10/1393 در بخش آتش‌نشانی و امور ایمنی با موضوع رعایت الزامی ضوابط ایمنی در بهره‌برداری از کلیه تجهیزات و تأسیسات تحت مالکیت دستگاه‌های موضوع ماده 5 قانون مدیریت خدمات کشوری و حسب تأکید مقام عالی وزارت در نامه شماره 203245/60 مورخ 29/9/1393 با موضوع "ضرورت افزایش ضریب ایمنی ساختمان‌های ستادی وزارت"، همچنین با توجه به سوابق حوادث پیش‌آمده در ساختمان‌های اداری کشور و حساسیت‌های موجود در این زمینه، این دستورالعمل باهدف شناسایی به‌موقع مخاطرات و مدیریت آن‌ها تدوین گردیده است. با وجود اینکه نمی‌توان به‌صورت کامل احتمال وقوع حوادث را به صفر رساند، لیکن رعایت بعضی از نکات ایمنی و حفاظتی می‌تواند نقش کاهنده ایفا نماید. درصورتی‌که ریسک‌های محیط کار به‌موقع شناسایی و برطرف شوند، بسیاری از سوانح و جراحات قابل‌پیشگیری خواهند بود.
      • دستورالعمل ارزیابی بهداشتی آشپزخانه و رستوران ها

        شماره 1008-123733/60
        به منظور دستیابی به محیط سالم و بدور از هرگونه آلودگی نظارت بر اجرای قوانین و مقرارت بهداشتی امری ضروری می باشد. بر این اساس ضرورت نظارت بر رعایت الزامات و استانداردهای بهداشتی در اماکن تهیه، طبخ و توزیع مواد غذایی به منظور پیشگیری از انتقال بیماری های مصری و قابل انتقال از طریق مواد غذایی بر هیچ کس پوشیده نیست، از روشهای ساده و قابل اطمینان به منظور نظارت بر عملکرد بهداشتی اماکن مربوطه استفاده از چک لیست ها و پایش مداوم این اماکن می باشد. چک لیست ها می تواند ساده ترین راه تشخیص مخاطرات و ارزیابی آنها باشند، لذا چک لیست¬های حاضر به عنوان راهنمای مرجع جهت بررسی کامل مستندات مرتبط با وضعیت بهداشتی آشپزخانه ها، رستوران ها، انبارهای مواد غذایی و سایر اماکن مرتبط با فعالیت های تهیه و طبخ غذا تدوین شده است تا بازرسی های کارشناسان HSEEوزارت و سازمان های تابعه و وابسته هر چه هدفمندتر در راستای خط مشی و برنامه جامع مدیریت HSEE انجام گیرند.
      • دستورالعمل اجرایی اندازه گیری عوامل زیان آور محیط کار

        شماره 60/123731-1008
        تأمین، حفظ و ارتقاء سطح سلامت شاغلین، افزایش بهره‌وری در کار و افزایش سطح رفاه آن ها و همچنین حرکت همه ‌جانبه به‌ سوی توسعه پایدار، از جمله اهداف اساسی فعالیتهای بهداشت حرفه‌ای می‌باشد. کارکنان در محیط های کاری با توجه به نوع فعالیت و ویژگی های فرآیندی با انواع مختلفی از عوامل آسیب زای سلامت در تماس هستند. طبق آمار سازمان جهانی بهداشت بیش از نیمی از افراد شاغل در محیط کاری خود در تماس با عوامل زیان آور می باشند. تعیین میزان مواجهه کارکنان با هر یک از عوامل زیان آور محیط کار می تواند در کنترل و پیشگیری مواجهه با این عوامل در محیط کار نقش اساسی را ایفا کند. این دستورالعمل به منظور ایجاد یکپارچگی در ارائه خدمات اندازه گیری به صاحبان صنایع و معادن و مانع از دست رفتن اطلاعات اندازه گیری ها می شود، همچنین ثبت دقیق پارامترها و متغیر های اساسی در ارزیابی میزان مواجهه می تواند در تعیین معاینات قبل از استخدام و دوره ای نیز مثمر ثمر باشد.
      • دستورالعمل اجرایی پایش آلاینده های زیست محیطی

        شماره 60/123726-1008
        پایش محیط زیست و شناسایی و اندازه گیری آلودگی‌های محیطی مبنای تصمیم گیری در مدیریت زیست محیطی است . قضاوت صحیح و برنامه ریزی اصولی جهت رفع مشکلات زیست محیطی بدون اتکاء بر اندازه گیری‌های مطمئن با کمک سیستم های نوین و توانمندی در پایش ممکن نیست . در سند چشم انداز ایران 1404 برخورداری از سلامت فرد ، جامعه و محیط و بهره مندی از محیط زیست سالم از جمله اصول مهم این سند می‌باشد که پایش آلودگی‌های محیط زیست از ابزارهای مهم صحت و سقم آن محسوب می گردد. در عین حال " مدیریت " ، " پایش " و " کنترل آلاینده های زیست محیطی " از راهبردهای کلان زیست محیطی است.
      • دستورالعمل برآورد انتشار گازهای گلخانه ای از فرایندهای صنعتی

        شماره 1008-123737/60
        مطابق با ماده (4) بند (1) و همچنین ماده (12) کنوانسیون تغییر آب و هوا تمامی کشورهای عضو کنوانسیون بایستی آمار ملی کلیه گازهای گلخانه ای ناشی از فعالیتهای بشری را که تحت کنترل پروتکل مونترال نمی باشند، با ذکر منابع و حذف آنها توسط حفره ها در حدود امکانات خود و با استفاده از روشهایی که توسط کنفرانس اعضا مورد توافق قرار می گیرد از طریق دبیرخانه کنوانسیون به کنفرانس اعضا ارائه نمایند. بر این اساس هیأت بین الدول تغییر آب و هوا یا IPCC که یکی از ارگانهای فعال در زمینه تدوین چارچوب ضوابط سازمان ملل پیرامون تغییر آب و هوا می باشد، وظیفه تهیه دستورالعملها و متدولوژیهای برآورد و گزارش دهی میزان انتشارات گازهای گلخانه ای کشورهای عضو کنوانسیون را برعهده گرفت. مطابق با دستورالعمل IPCC، انتشارات گازهای گلخانه ای در چهار بخش عمده انرژی، فرایندهای صنعتی، کشاورزی و جنگل و پسماند محاسبه می شوند.
      • دستورالعمل اجرایی مدیریت پسماندهای برقی و الکترونیکی

        شماره 1008-123725/60
      • دستورالعمل اجرایی ممیزی عبوری انرژی

        شماره 60/123730-1008
      • دستورالعمل ضوابط صدور پروانه بهره برداری تولید فناوری اطلاعات(تولید نرم افزار)

        شماره 4017/3
      • بانی چاو ایرانیان

      • شرکت آرایان لبان پخش

      • شرکت آریان نوش

      • شرکت آوندفر

      • شرکت ارژن

      • شرکت افق دارو پارس

      • شرکت البرز

ستاد خبری مرکز حراست وزارتخانه

88809944

آدرس :

تهران، خیابان کریمخان، خیابان استاد نجات الهی، خیابان سمیه، نبش کوچه پورموسی، وزارت صنعت، معدن و تجارت

کد پستی :

1599691379

تلفن :

81771-81761

پست الکترونیک :

info@mimt.gov.ir

مجموع بازدیدها : 199,646,233
تعداد بازدید امروز : 11,803
تعداد بازدید دیروز : 46,030
تعداد بازدید هفته : 300,005
تعداد بازدید این ماه : 108,378
آخرین به روزرسانی : 23:38  1396/09/02

کلیه حقوق متعلق به وزارت صنعت، معدن و تجارت می باشد.

Page created in 1.061182975769 seconds.
memoryUsage : 30694Kb